Aanbevelingen

Wat klanten zeggen over Keyzer Loopbaanadvies & Coaching

“Ghislaine weet als geen ander, slapende kwaliteiten te herkennen en zachtjes te prikkelen.
Waardoor je je loopbaan in een nieuw daglicht gaat zien.
Ik wil Ghislaine van harte aanbevelen!”
Wilma Reezigt, Landstede Groep, MO3, begeleider van ervaringsleren.

“Ik heb Ghislaine’s expertise op persoonlijke titel ingehuurd om inzicht te krijgen in vraagstukken rond mijn loopbaan en balans tussen privé en werk. Ik heb haar leren kennen als een warme, bijzonder vaardige coach met een groot inlevingsvermogen en brede expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Doordat zij zich permanent zelf verder ontwikkeld waren de coachingsgesprekken authentiek en effectief. Ik kan wel zeggen dat haar lessen mij nog dagelijks profijt brengen. Van harte aanbevolen dus!”
Coen Pegels, ICT Architect bij KPN

“Ghislaine is the kind of excellent coach that knows when to listen, when to activate, how to wander with her client but never loses sight of the result, of the bigger picture”.
Joke Duif, eigenaar Creative Facts.

“Ghislaine Keyzer heeft zich als sr. arbeidsadviseur bij LYTTON laten kennen als een zeer sterke en betrouwbare coach & adviseur. Vanwege haar grondige aanpak van eerste voorbereiding/kennismaking tot en met evaluatie.
Maar ook omdat zij vanuit haar integriteit in staat is om heel vlot het vertrouwen te winnen en te behouden van werknemers in hogere functiegroepen. Tenslotte maakt haar ruime (internationale) ervaring haar een succesvol sparringspartner voor high-professionals die hun loopbaan herformuleren.
Ze begrijpt daarbij de context van de hele organisatie en dynamieken van afdelingen, waardoor ze ook sterk is als coach om de prestaties van complete teams zichtbaar tot verbetering te brengen”.
Marcel Keyser, DGA / Algemeen manager & Sales manager bij LYTTON | Ondernemer in Start-ups.

“Met veel plezier kijk ik terug op een traject waarbij Ghislaine mij als coach op een zeer prettige en persoonlijke manier heeft begeleid. Haar aanpak is helder en professioneel. Tijdens onze gesprekken wist zij de juiste vragen te stellen en opmerkingen te maken die mij veel nieuwe kennis en inzichten hebben gegeven”.
Ellen Koring, Interior Architect / PR Coordinator.

“Ik / wij kennen Ghislaine als een gedreven en vasthoudend ondernemer / coach. In eerste instantie alleen als cliënte, maar ook als coach voor één van onze medewerkers. Verder zie ik als haar specifieke en sterke kenmerken dat zij zich uitstekend kan inleven in “de ander” en daardoor, in combinatie met haar jarenlange ervaring, komt tot de optimale coaching”.
Rob Hannot, Directeur eigenaar Hannot Finance.

“In het halve jaar dat ik met Ghislaine heb samengewerkt heb ik haar leren waarderen als een profesioneel en integer persoon. De contacten waren altijd creatief en stimulerend en gaven blijk van haar groot invoelend vermogen. Ik beveel haar van harte aan”.
Robert Stappers, Conflictbemiddelaar, Registermediator, eigenaar van Stappersconsultancy, Aeroplaan, Bigarte.